Tagliafico, Mazraoui en Kudus terug in selectie voor bekerduel met PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax neemt het woensdagavond in de kwartfinale van de KNVB beker op tegen PSV en voor trainer Erik ten Hag is er goed nieuws, want Nico Tagliafico, Noussair Mazraoui en Mohammed Kudus keren terug in de selectie. 

Mazraoui en Tagliafico hebben de afgelopen dagen weer volledig meegetraind, zo weet het AD te melden en beide backs starten dan ook in de basis. Tagliafico liep in de wedstrijd tegen Willem II een oogblessure op en miste daardoor de uitwedstrijd tegen AZ. Mazraoui kreeg in Alkmaar rust omdat hij overbelast was. Ook Mohammed Kudus lijkt nu geheel verlost van zijn knieblessure. De Ghanees raakte in oktober vorig jaar geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Liverpool. Tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV voor de competitie maakte Kudus zijn rentree maar kreeg daarna een terugslag. Daar lijkt hij nu ook volledig van hersteld en aangezien Ryan Gravenberch is geschorst is Kudus een welkome versterking op het middenveld. Ook Oussama Idrissi maakt onderdeel uit van de groep spelers die kunnen spelen tegen PSV. Verder laat het AD weten dat Maarten Stekelenburg de voorkeur krijgt boven Kjell Scherpen en door trainer Erik ten Hag onder de lat wordt gezet.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/02/10/tagliafico-mazraoui-en-kudus-terug-in-selectie-voor-bekerduel-met-psv/