Jong Ajax speelt gelijk tegen tiental De Graafschap

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft op bezoek bij De Graafschap met 2-2 gelijkgespeeld. De Amsterdamse talenten speelden ruim een uur tegen tien man, maar wisten ondanks deze overtalsituatie niet met drie punten te vertrekken van De Vijverberg. Ar’Jany Martha en invaller Sontje Hansen waren trefzeker namens Jong Ajax.

Tegen De Graafschap maakte de zestienjarige Kristian Hlynsson zijn basisdebuut in de Keuken Kampioen Divisie. Met de jonge IJslander op het middenveld en Max de Waal als gelegenheidsspits in de punt van de aanval begon Jong Ajax moeizaam. De Amsterdamse jongelingen hadden moeite met de hoge druk van De Graafschap en vonden in de openingsfase in balbezit maar lastig de juiste oplossing. Gevaar stichtte het zichtbaar zoekende Jong Ajax in deze fase dan ook niet. Aan de andere kant deelde De Graafschap wel wat speldenprikjes uit voor het doel van Kjell Scherpen. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136431/jong-ajax-speelt-gelijk-tegen-tiental-de-graafschap