Magallán beslist na vakantie over voetbaltoekomst

Bron: www.ajaxshowtime.com

Lisandro Magallán is hard op weg naar de uitgang bij Ajax. De verdediger, die in het afgelopen seizoen verhuurd werd aan het Spaanse Deportivo Alavés, blijft naar verwachting wel in Europa actief.

De Spaanse competitie eindigde twee weken geleden en zodoende geniet Magallán op dit moment van zijn vakantie. Na zijn vakantie sluit de Argentijn in principe aan bij Ajax, al lijkt hij geen toekomst meer te hebben in Amsterdam. Zodra hij terug is bij Ajax, zullen er gesprekken over zijn voetbaltoekomst volgen. Op dit moment is er nog niets concreet rondom Magallán.

Magallán kwam in de winterse transferperiode van het seizoen 2018/2019 over van Boca Juniors. Destijds betaalde Ajax zo'n negen miljoen euro voor de verdediger. In het restant van bovengenoemd seizoen speelde Magallán vijf keer in het shirt van Ajax. Dit seizoen (2019/2020) kwam hij alleen in de Johan Cruijff Schaal in actie voor Ajax. Daarna vertrok hij naar Deportivo Alavés, waar hij zeventien competitiewedstrijden speelde en één keer scoorde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133092/magallan-beslist-na-vakantie-over-voetbaltoekomst