Ajax begint Eredivisie met uitduel bij Sparta

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een uitduel bij Sparta Rotterdam. Het duel wordt gespeeld op zondag 13 september (14.30 uur), zo meldt de KNVB. Pas in januari worden de eerste topduels gespeeld.

Men heeft ervoor gekozen om de topwedstrijden later in het seizoen in te plannen, zodat de kans groter is dat er tegen die tijd met publiek gespeeld kan worden. Op 10 januari speelt Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen PSV, terwijl op 17 januari De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op de agenda staat.

De eerste thuiswedstrijd voor Ajax in de Eredivisie is op zaterdag 19 september. Dan spelen de Amsterdammers in eigen huis tegen RKC Waalwijk. Dit duel begint om 20.00 uur. Op zaterdag 24 oktober speelt Ajax op zaterdagmiddag. Op die dag wordt om 16.30 uur afgetrapt tegen VVV-Venlo.

Denk jij dat de derby tussen het Genoa van Schöne en Sampdoria in 1-1 eindigt? Zet in en krijg 5,35 keer je inzet terug!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/132931/ajax-begint-eredivisie-met-uitduel-bij-sparta