Vermoedelijke opstelling Ajax: Huntelaar vervangt Neres

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de spectaculaire 4-4 tegen Chelsea is het weer tijd voor de Eredivisie. Een vroegertje op de zondag: om 12.15 komt FC Utrecht op bezoek, toch altijd een beladen duel.

Daarbij moet Ajax het zonder David Neres stellen. De Braziliaanse aanvaller was sinds enkele weken weer een vaste waarde in het elftal van Erik ten Hag. Hij leek zijn vorm van vorig seizoen weer te hervinden. Maar vrijdag meldde Ten Hag op de persconferentie dat Neres er in ieder geval tot de winterstop niet bij is. Hij heeft tegen Chelsea een knieblessure opgelopen. Een behoorlijke aderlating, want de ultra-aanvallende opstelling leek de laatste weken goed te werken.

Ten Hag moet dus over op plan B en dat lijkt in ieder geval tegen FC Utrecht met Klaas Jan Huntelaar in de spits te zijn. Dusan Tadic en Hakim Ziyech wijken dan uit naar de vleugels en Quincy Promes speelt vanaf 10. Al kunnen de rollen voor Ziyech en Promes ook omgedraaid zijn.

Het leidt tot de volgende verwachte opstelling: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Ziyech, Martinez; Tadic, Huntelaar, Promes

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/vermoedelijke-opstelling-ajax-huntelaar-vervangt-neres/