PAOK geeft niet mee en houdt Ajax op 2-2

Ajax begon sterk in Griekenland maar op een gegeven moment werd het spel uit handen gegeven. In die periode gaf het de thuisploeg de gelegenheid om twee doelpunten te maken. Misschien moeten de spelers de scherpte na de vakantie nog wat beter vinden. Toch is te zien dat er veel potentie in het spel van Ajax zit.

Ajax had de touwtjes in het eerste gedeelte van de wedstrijd goed in handen. Hakim Ziyech scoorde in de tiende minuut, uit een prachtige vrije trap, de 0-1 maar het leek op een eigen doelpunt van de Griekse verdediging. Alles leek al in kannen en kruiken maar Ajax liet PAOK steeds vaker komen en zette de deur wagenwijd open. In het middenveld liet Daley Blind Biseswar helemaal vrij staan en de verdediging dekte niet door. Hierdoor kon Akpom simpel de gelijkmaker binnentikken (1-1). Nu was Ajax het schijnbaar helemaal kwijt en in de laatste minuten voor de (ijs)thee werd er nogmaals door PAOK gescoord (2-1)