Tagliafico geschorst, zestal Ajax op scherp

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax moet het in de return van de kwartfinales in de Champions League tegen Juventus doen zonder Nicolás Tagliafico. De Argentijn kreeg woensdagavond in de heenwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA namelijk zijn vijfde gele kaart van dit Champions League-seizoen en dat betekent voor de linksback (wederom) een schorsing.

Bij Ajax staan er daarnaast heel wat spelers op scherp. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Juventus stonden, naast Tagliafico, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Donny van de Beek en Hakim Ziyech op scherp. Dankzij hun gele kaarten woensdagavond staan nu ook Lasse Schöne en Frenkie de Jong op scherp voor een eventuele halve finale. Het goede nieuws voor Ajax richting de return tegen Juventus is dat Noussair Mazraoui weer terugkeert van een schorsing.

Vanaf de halve finales worden alle kaarten kwijtgescholden. Dat betekent echter niet dat je als speler niet geschorst kan worden voor een eerste halve finale. De spelers van Ajax zullen om die reden dan ook wederom waakzaam moeten zijn. De return tegen Juventus staat voor dinsdag 16 april op de agenda.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121318/tagliafico-geschorst-zestal-ajax-op-scherp