Blog: (Bijna) helemaal terug waar we horen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na 3 voorrondes en 6 wedstrijden was het dan eindelijk zover: we waren terug op het hoogste podium! ‘s Ochtends werd de laatste van 3.739 kaarten voor het Beierse uitvak verkocht, ‘s avonds kwam AEK Athene op bezoek.

Al de hele dag was ik hyped voor dit duel. Willen we een beetje meedoen in Europa, dan moesten in ieder geval de 2 duels met AEK toch wel gewonnen worden. In de loop van de dag druppelden de eerste heerlijke beelden binnen: de Johan Cruijff Arena gehuld in Champions League-aankleding en de vlaggetjes (met datum en wedstrijd!). 18.55 is nog even wennen, maar stiekem was het ook wel lekker. Niet nog 2 uur in spanning, laat het maar gewoon gebeuren.

Eindelijk klonk weer die prachtige hymne in Amsterdam en de mannen van de F-Side hadden weer een prachtig doek gemaakt. De Griekse god Ajax, met op de achtergrond de cup met de grote oren. ‘YOUR HISTORY OUR FUTURE’, was er te lezen. Een mooi eerste statement richting de Grieken, die zelf ook een behoorlijke aanhang op de been hadden gebracht. 3.000 Grieken waren geregeld goed te horen. Een goed uitvak maakt het plaatje compleet. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blog-bijna-helemaal-terug-waar-we-horen/