Ik volg je overal #2: Bert Arend vanuit Santiago de Chile

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In onze nieuwe rubriek ‘Ik volg je overal’ spreken we Ajacieden die in het buitenland wonen en er alles voor doen om Ajax te blijven volgen, ook al zijn ze ver van Amsterdam. In onze tweede aflevering spreken we Bert, die Ajax volgt vanuit Santiago de Chile.

Hi Bert! Waar woon je nu precies?Ik woon aan het einde van de wereld, in Santiago de Chile om precies te zijn. De hoofdstad van Chili, met ruim 6 miljoen inwoners.

Hoe lang woon je al in het buitenland en hoe ben je daar zo terecht gekomen.In 2000 heb ik een punt achter Nederland gezet en ik ben ik in het land van Jari Litmanen gaan wonen. Niet vanwege hem hoor, maar vanwege een Finse, haha. In Finland leerde ik een Chileense kennen. Zij heeft me mee naar Chili genomen. Hier ben ik gescheiden en nu woon ik heel gelukkig samen met mijn vriendin en mijn dochtertje.

Wat doe je daar in Chili zoal?Ik heb hier 4 jaar lang op de Nederlandse ambassade gewerkt als accountant en plaatsvervangend consul. Inmiddels werk ik alweer 8 jaar bij de delegatie van de Europese Unie als accountant en IT Support.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ik-volg-je-overal-bert-arend-santiago-de-chile/