Sinkgraven traint volledig mee, De Jong haakt af

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-middenvelder Daley Sinkgraven heeft woensdag volledig kunnen meetrainen met de hoofdmacht van Ajax. Dat laatst geldt niet voor Siem de Jong. De ervaren middenvelder moest de training voortijdig beëindigen met een blessure aan zijn kuit, zo meldt Voetbal International.

Sinkgraven stond sinds afgelopen november aan de kant met een slepende knieblessure en dus lijkt hij nu op de weg terug. Vaclav Cerny, die eveneens kampt met een knieblessure, werkte een hersteltraining af. De Tsjechische buitenspeler zit in de laatste fase van zijn revalidatie, die naar eigen zeggen goed zou verlopen. 

Op Sportpark De Toekomst werkte Ajax woensdagochtend de eerste officiële veldtraining van het seizoen af. De Amsterdammers deden dat nog wel zonder de WK-gangers (Nico Tagliafico, Lasse Schöne, Kasper Dolberg en Hakim Ziyech), internationals Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Noussair Mazraoui en daarnaast ontbraken ook André Onana en Frenkie de Jong nog.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113450/sinkgraven-traint-volledig-mee-de-jong-haakt-af