Viergever blij met blijk van waardering supporters

Bron: www.ajaxlife.nl

Viergever is oprecht blij met een cadeau namens de supporters. © Ajax Life

Ajax verlengde het contact van Nick Viergever niet en dus verlaat de verdediger Amsterdam om in de buurt van Eindhoven te gaan wonen. En te spelen, dat ook. Als Supportersvereniging Ajax laten we Viergever natuurlijk niet zonder traditionele fotolijst vertrekken.

Samen met Mitchell Dijks nam Viergever voorafgaand aan het thuisduel met AZ al afscheid van de supporters op het veld van de Arena, maar hij maakte graag nog even tijd vrij om de lijst in ontvangst te nemen.

Bij het afscheid van Ajacieden is het een traditie dat wij de speler als Supportersvereniging Ajax een tastbare herinnering geven namens alle supporters. Dat doen we doorgaans in de vorm van een schilderijlijst, met daarin een collage van foto’s met mooie wedstrijdmomenten.

Dinsdag hadden we al eenzelfde moment met Dijks en vandaag troffen we Viergever op Sportpark De Toekomst. Uit handen van onze directeur Fabian Nagtzaam ontving de toekomstig PSV-speler een mooi geschenk voor aan de muur, als herinnering aan zijn Ajaxjaren.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24035