Sierhuis debuteert in wedstrijdselectie Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Kaj Sierhuis (19) debuteert in de wedstrijdselectie van Ajax voor het uitduel bij FC Groningen. De spits van Jong Ajax speelde vrijdagavond nog een uur mee tegen de leeftijdsgenoten van Jong PSV.

De goalgetter proefde in de winter al aan het grote werk. Sierhuis mocht toen als een van de jongelingen mee met de A-selectie op trainingskamp naar Portugal en debuteerde officieus met een goal. Sindsdien heeft hij zich positief geprofileerd bij de beloften met onder meer een hattrick tegen De Graafschap.

Doordat Kasper Dolberg nog niet geheel fit is en ook Klaas-Jan Huntelaar met pijntjes kampt, krijgt Sierhuis nu een kans van coach Erik ten Hag in de wedstrijdselectie. Dit seizoen scoorde hij tot dusver negen keer in de Jupiler League. Maakt hij minuten in het Hoge Noorden, dan maakt hij zijn debuut in de Eredivisie. 

Lees hier de Blik op Jong Ajax over Kaj Sierhuis, die bij Ajax als vierde spits in een ietwat moeilijke situatie verkeert. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/111713/sierhuis-debuteert-in-wedstrijdselectie-ajax