‘Beetje minder van Ajax-supporters dat ze zo over Younes denken’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes weigerde in de wedstrijd tegen SC Heerenveen om in te vallen, en moet hierdoor de rest van het seizoen meetrainen met Jong Ajax. Andy van der Meyde heeft begrip voor Younes en zegt precies hetzelfde te hebben gedaan.

“Ik denk het wel. Zo’n jongen heeft het heel goed gedaan bij Ajax”, vertelt de voormalig vleugelspeler van Ajax tegen Betweters. “Hij deed altijd zijn best en was nooit geblesseerd. Altijd aanwezig, altijd luisteren, geen grote bek. Dan laat je hem een minuut voetballen omdat hij zo goed zijn best heeft gedaan. Dat vind ik wel een beetje minder van Ten Hag, maar iedereen maakt fouten. Ik zou het denk ook wel doen.”

Younes is sinds de winterstop in een tranfersoap verwikkeld, toen hij op het laatste moment de stekker uit een zeker lijkende transfer naar Napoli trok. Van der Meyde kan meepraten over hoe dingen er in Italië aan toe kunnen gaan. “Het is een andere wereld. In Nederland is alles netjes en daar niet. Ik kwam daar bij Inter en liep naar de trainer. Hij wist niet eens wie ik was. Ik was gekocht door de technisch directeur. Dat zijn rare dingen die in Italië gebeuren.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/minder-dat-ze-zo-over-younes-denken/