Andy van der Meyde

Van der Vaart, vrienden en zoontje Damian vermaken publiek in Hamburg

Bron: www.ad.nl

Rafael van der Vaart (36) speelde vanmiddag zijn afscheidswedstrijd in het Volksparkstadion in Hamburg, de thuishaven van zijn oude club HSV. Samen met oude voetbalvrienden als Arjen Robben, Robin van Persie, Dirk Kuyt, Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooy, John Heitinga, Andy van der Meyde, Ronald de Boer, Mark van Bommel, Marc Overmars, Jari Litmanen en Edwin van der Sar zorgde hij voor een mooie middag. Rafael van der Vaart scoorde net als Robben en Van Nistelrooy twee keer, maar zijn zoontje Damian (13) maakte kort voor tijd de winnende 7-6.

Hilarisch: beelden van hoe Andy van der Meyde naar Juventus-Ajax keek

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Andy van der Meyde doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde tussen 1997 en 2003, met uitzondering van een jaar waarin hij werd verhuurd aan FC Twente, in Ajax 1. Tegenwoordig is de 17-voudig international van Oranje nog altijd fanatiek supporter van de Amsterdamse club.

VTBL, de voetbaltalkshow waarbij Van der Meyde tegenwoordig vaste tafelgast is, zette een cameraatje op Andy terwijl hij afgelopen dinsdag naar de Champions League-wedstrijd Juventus-Ajax keek.

Bekijk hier de hilarische beelden:

Mido: “Rende achter de grensrechter aan en begon hem te knuffelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mido en Andy van der Meyde hebben in een aflevering Bij Andy in de auto herinneringen opgehaald van hun tijd bij Ajax. Mido vertelt een mooie anekdote over het buitenspeldoelpunt van Wamberto in de Beker finale tegen FC Utrecht.

“De bekerwedstrijd werd vijf of zes dagen gespeeld nadat we kampioen waren geworden. We hadden die week vier of vijf dagen lang feest gevierd en konden nauwelijks meer over het veld rennen. Ik kan me goed herinneren dat ik bij de warming-up nog de champagnelucht rook.”

Ziyech: “Vergeleken met wat we gewend zijn, traint Ten Hag lang”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech gaf bij Andy van der Meyde in de auto antwoord op veel vragen. Zijn mogelijke vertrek, de band met zijn medespelers, Erik ten Hag, het komende WK en zijn ambities kwamen allemaal ter sprake in een gezellig gesprek met Andy van der Meyde. De voormalig rechtsbuiten wist op een losse manier een aantal leuke uitspraken te ontlokken bij de sterspeler van Ajax.

Pages

Subscribe to Andy van der Meyde