Onrust en druk richting Ajaxdirectie in media nemen toe

Bron: www.ajaxlife.nl

Supporters uiten hun ongenoegen, de traditionele media roeren zich. © Ajax Images

Nu Ajax definitief lijkt afgehaakt in de titelstrijd, worden er meteen zondebokken gezocht. Op social media uiten supporters terecht hun ongenoegen, de traditionele media roeren zich. Het is geen verrassing dat de pijlen daarbij vooral op algemeen directeur Edwin van der Sar worden gericht.

Het gedoe rond het vertrek van Peter Bosz, Dennis Bergkamp, Marcel Keizer en Hennie Spijkerman, het beleidsmatige gezwalk en de sportieve teloorgang na een Europese finale vorig jaar. Je kunt gerust stellen dat de club in zwaar weer verkeert.

Dat Van der Sar daarbij de voorpagina’s siert, wekt geen verbazing, zeker niet na zijn uitspraken eerder dit jaar vanuit het trainingskamp in Portugal.

Op de toen gestelde vraag of Sar kritisch in de spiegel kijkt bij uitblijven van sportieve progressie, antwoordde hij niet ontkennend. “Ik denk dat als je op een gegeven moment drie trainers in een jaar tijd hebt gehad, het tijd wordt dat je naar jezelf gaat kijken,” sprak hij op persoonlijke titel. “Dit geldt alleen voor mij, ik heb de raad van commissarissen daar niet in gekend.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23605