Bogarde vrijdag als hoofdtrainer bij Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Winston Bogarde neemt vrijdagavond plaats op de bank als coach van Jong Ajax. De club meldt dat de oud-verdediger de plek inneemt van Michael Reiziger, die zondag als interim-trainer op de bank zit bij het eerste.

Reiziger neemt de honneurs tijdelijk waar nu Marcel Keizer, Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp zijn ontslagen bij Ajax. Het eerste elftal speelt zondag zijn laatste competitiewedstrijd van 2017, in de Johan Cruijff ArenA tegen Willem II. Bogarde zal bij die wedstrijd als assistent ook op de bank zitten.

Het is de rol die Bogarde dit seizoen ook bij Jong Ajax bekleedt. In de thuiswedstrijd tegen FC Volendam is hij echter voor het eerst eindverantwoordelijke. 'Reiziger maakt vanavond geen deel uit van de technische staf van Jong Ajax zodat hij zich optimaal kan voorbereiden op de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Willem II', zo valt te lezen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109424/bogarde-vrijdag-als-hoofdtrainer-bij-jong-ajax