‘Huntelaar komende zomer naar Ajax’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is deze transferperiode nog hard op zoek naar een buitenspeler, maar volgens BILD kijkt de Amsterdamse club ook al verder vooruit. Het Duitse medium weet namelijk te melden dat Klaas-Jan Huntelaar komende zomer hoogstwaarschijnlijk zal terugkeren naar Ajax.

De 33-jarige spits heeft nog een halfjarig contract bij Schalke 04 en kan zodoende komende zomer transfervrij naar Ajax vertrekken. Dit seizoen komt de Nederlandse international nauwelijks meer voor in de plannen van trainer Markus Weinzierl.  Mede door een blessure kwam Huntelaar in de eerste seizoenshelft maar tot tien wedstrijden, waarin hij drie keer trefzeker was en één assist gaf.

Het is niet voor het eerst dat de oud-Ajacied in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Ajax. Al meerdere keren gaf de spits na geruchten over een terugkeer aan de voorkeur te hebben om in Duitsland te blijven spelen. Wel liet hij weten open te staan voor een terugkeer naar Ajax. Marc Overmars zou naast een vleugelspeler en een linksback ook op zoek zijn naar een spits. De eerste twee posities hebben echter een hogere prioriteit deze transferperiode.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bild-huntelaar-komende-zomer-naar-ajax/