Transfervrije De Sa trekt naar Slovan Bratislava

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is einde verhaal voor De Sa bij Ajax. © Pro Shots

Weet je nog dat Ajax A1 in de halve finales van de NextGen Series met 0-6 won van Liverpool A1? Viktor Fischer scoorde drie keer, Lesly de Sa scoorde eenmaal. Beide aanvallers vertrekken deze zomer bij Ajax. Fischer gaat naar Middlesbrough, De Sa beproeft zijn geluk in Slowakije.

Slovan Bratislava is de nieuwe club van De Sa, die vorig seizoen door Ajax aan Willem II werd verhuurd. Voor Fischer wordt nog 5 miljoen euro gevangen, De Sa was einde contract en vertrekt transfervrij. Tijdens 2013/2014 speelde hij nog twaalf duels, daarna werd het allemaal snel minder.

De Sa kwam vorig seizoen achttien keer in actie voor Willem II, maar slechts zes keer stond hij aan de aftrap. Dat is niet voldoende om in beeld te blijven bij Ajax. Eerder werd De Sa verhuurd aan Go Ahead Eagles, dat werd ook geen succes.

De nu 23-jarige De Sa moet Slovan Bratislava aan nieuwe nationale successen helpen. De topclub van Slowakije is de laatste jaren achterop geraakt ten opzichte van AS Trencin, waar Tscheu La Ling het voor het zeggen heeft.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19847