Ajax B1 nieuwe koploper na ruime zege

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax C2 heeft zaterdagmiddag geen spaan heel gelaten van Roda JC U14. De jonge Amsterdammers waren met 6-0 te sterk voor de Limburgers. Ajax B1 won in eigen huis met 5-1 van Vitesse B1 en omdat de concurrentie punten verspeelde, zijn de Amsterdammers nu de nieuwe koploper. Verder speelde de A1 van Ajax dure punten tegen Vitesse A1: 2-2.

12.00 uur: Ajax C2 – Roda JC U14 6-0Ajax kwam al vroeg op een fijne 2-0 voorsprong via Naci Unuvar en Sontje Hansen, maar vanaf elf meter liet Solomon Bonnah een mooie kans liggen op de 3-0. Voor problemen zorgde de misser echter niet. Met de riante voorsprong op zak creëerde Ajax nog meer kansen, zo schoot Jenno Campagne bijvoorbeeld op het aluminium.

De talenten speelden met geweldige aanvallen Roda compleet weg en na de rust liep de score dan ook flink uit. Hansen bereidde op fraaie wijze de 3-0 van Unuvar voor. Ook bij de 4-0 was de rolverdeling van assistgever/doelpuntenmaker hetzelfde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/95602/ajax-b1-nieuwe-koploper-na-ruime-zege