“Alles zal afhangen van wedstrijd tegen Atlético”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marciano Vink begon zijn carrière bij Ajax, waar hij ook de jeugdopleiding had doorlopen. Hij speelde er 108 wedstrijden in het eerste elftal, waarna hij naar Genoa vertrok. Een jaar later keerde hij terug naar Nederland en ging naar PSV. Bij Ajax speelde hij samen met Frank de Boer, bij PSV met Philip Cocu. Zondag staan deze twee mannen tegenover elkaar als coaches van deze club. Met Marciano Vink blikt Ajax1.nl vooruit op dit duel.

“Als ik heel eerlijk ben, denk ik dat alles zal afhangen van hoe PSV uit de wedstrijd tegen Atlético Madrid komt. Als ze daar verliezen, dan zullen de meeste spelers alle pijntjes voelen, ze hebben dan toch een klap gekregen. Wint PSV en komen ze een ronde verder, dan kan dat zomaar voor een ‘onoverwinnelijke’ boost zorgen, dat spelers er vleugels van krijgen”, aldus Vink. Na de 0-0 van vorige week in Eindhoven, staat vanavond de return op het programma in Madrid.

PSV en Ajax hebben beide backs die graag mee naar voren komen, zoals Willems bij PSV en Dijks bij Ajax. “Bij het middenveld en de opkomende backs zal de ruimte liggen, dat zal dan ook het verschil maken”, is de verwachting van Vink.

 

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/alles-zal-afhangen-van-wedstrijd-tegen-atletico/