Zivkovic doet beroep op mental coach: ‘Ik moet beter worden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Richairo Zivkovic kwam in 2014 met hoge verwachtingen over van FC Groningen om zich als spits te gaan bewijzen in het eerste elftal van Ajax. Vooralsnog is de speler daar niet in geslaagd en komt hij momenteel op huurbasis uit voor Willem II, waar de aanvaller ook nog geen potten kan breken.

‘Toen ik de overstap maakte van FC Groningen naar Ajax had ik met veel druk te maken en ik kreeg eerlijk gezegd ook geen kans als Milik of Sigthorsson niet speelde in het eerste en ik het wel goed deed in Jong Ajax. Dat is frustrerend en met de overstap naar Willem II hoopte ik mij in de Eredivisie opnieuw te bewijzen, maar ook hier loopt het nog niet lekker. Ik wil beter worden en pak alles aan wat me daarbij helpt en daarom heb ik nu gekozen voor een mental coach. Ik ben zelfverzekerd, daar ligt het niet aan maar ik moet nu wel gaan presteren. Uiteindelijk wil ik na de winterstop alleen maar doelpunten maken. Daar gaat het om’.

Bron: Ajaxlife

 

Likes(73)Dislikes(7)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/14/zivkovic-doet-beroep-op-mental-coach-ik-moet-beter-worden/