Mogelijke tegenstanders: Ajax treft wellicht Kishna’s Lazio

Bron: ajaxfanzone.nl

Mocht Ajax de klus klaren tegen Rapid, dan wacht de club een relatief gemakkelijke loting. Daardoor is de kans op twee Nederlandse clubs in het hoofdtoernooi van de Champions League (voor het laatst in 2010/2011 door Ajax)  groter. Dat komt doordat SS Lazio zich vorig jaar ten koste van SSC Napoli kwalificeerde voor de play-offronde en Ajax tot de geplaatste clubs bij de loting hoort. Dat betekent dat Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen en mogelijk Shakhtar Donesk (als het wint van Fenerbahçe) worden ontlopen, omdat Ajax een hogere coëfficiënt heeft dan Lazio.

Nu wachten clubs van een vergelijkbaar niveau met Ajax. Sporting Portugal, CSKA Moskou/Sparta Praag (eerste wedstrijd 2-2), Panathinaikos/Club Brugge (eerste wedstrijd 2-1), AS Monaco/Young Boys (eerste wedstrijd 1-3) en dus Lazio zijn de mogelijke tegenstanders in de volgende ronde. Een kans van één op vijf dus dat Ricardo Kishna zijn debuut voor Lazio maakt tegen zijn oude club.

Bron: UEFA.com

Likes(40)Dislikes(5)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/08/03/mogelijke-tegenstanders-ajax-treft-wellicht-kishnas-lazio/