Bayern staat voor schier onmogelijke taak tijdens return tegen Barcelona

Bron: www.nieuwslog.nl

Aanstaande dinsdag speelt Bayern München thuis tegen FC Barcelona. Bij de bookmakers is Bayern favoriet voor de thuiszege, maar hier voor zal de Duitse ploeg van Pep Guardiola het niet alleen doen. Afgelopen woensdag werd Der Rekordmeister nog weggespeeld in Camp Nou voor de eerste halve finale van de Champions League, waardoor het een nagenoeg onmogelijke klus zal zijn om de finale nog te halen. Denk jij dat Bayern München nog kans maakt?

Barcelona wint thuis ruim van Bayern

Het was voor Guardiola niet de rentree die hij gehoopt had. FC Barcelona, de club die hij ooit nog naar de legendarisch treble leidde, won met 3-0 van zijn huidige werkgever. Met twee geweldige goals en een assist op Neymar, was Lionel Messi de grote man aan de Catalaanse kant. Zonder uitdoelpunten lijkt Bayern niet te hoeven rekenen op veel kans voor een plaats in de finale van de Champions League tegen Juventus of Real Madrid.

Kansen Bayern tot nulpunt gedaald

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1249447-bayern-staat-voor-schier-onmogelijke-taak-tijdens-return-tegen-barcelona/