De Boer: 'Komst Cruijff kan nuttig zijn'

Bron: www.ajaxshowtime.com

AT5 sprak deze week uitgebreid met Frank de Boer en plaatst het interview in delen online. In deel 2 laat de hoofdtrainer zich uit over Johan Cruijff, die volgens hem van waarde kan zijn in de tweestrijd die er momenteel heerst op sportpark De Toekomst.

Zo zou er onder meer discussie zijn ontstaan over het aankopen van nieuwe spelers. Waar Wim Jonk liever nog meer in zou zetten op eigen jeugd, zijn anderen van mening dat er meer ervaring nodig is. De aankoop van Nemanja Gudelj is volgens De Boer in elk geval een juiste keuze. 'Ik denk van wel. Jonk is bij de laatste vergadering niet geweest. Ik zit daar natuurlijk ook niet bij. Maar wij maken een sterkte/zwakte-analyse van de selectie en weten heel goed wat er speelt. Wij zijn het er al langer over eens dat de keuze van Gudelj een goede is. Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Vaclav Cerny, Adham Idrissi en al die andere spelers zijn heel grote talenten. Maar het zijn nog allemaal eerstejaars A-junioren', verdedigt hij de keuze om aankopen te doen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87726/de-boer-komst-cruijff-kan-nuttig-zijn