De vijftien mogelijke opponenten van Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de Champions League waren er in acht poules vier clubs met meer punten dan de andere vier die derde werden. Ajax behoorde met vijf punten tot de onderste groep waardoor het kan loten tegen de vier beste nummers drie: Olympiakos Pireaus, Sporting Portugal, Athletic de Bilbao en Zenit Sint-Petersburg. 

In de Europa League zijn alle groepswinnaars een optie, behalve Feyenoord omdat Ajax niet tegen een Nederlandse club kan loten. Daardoor blijven er van de twaalf poules elf groepswinnaars over. Hierbij zitten onder meer angstgegner van vorig seizoen Red Bull Salzburg, Italiaanse namen Internazionale, Napoli en Fiorentina en Premier League-club Everton. Ploegen die Ajax onder meer ontloopt zijn AS Roma, Liverpool en Tottenham Hotspur. Bekijk hier alle ploegen die door zijn in de Europa League.  

Hieronder alle mogelijke tegenstanders van Ajax:

Beste nrs 3 Champions League:Olympiakos Piraeus (Gri)Sporting Portugal (Por)Athletic Bilbao (Spa)Zenit Sint-Petersburg (Rus)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/84065/de-zestien-mogelijke-opponenten-van-ajax.html