Ajax Vrouwen starten seizoen thuis tegen KAA Gent

Bron: www.ajaxlife.nl

Na de bekerwinst nu inzetten op de landstitel?© Björn Martens

De meeste speelschema's waren al bekend, maar dat van de Ajax Vrouwen nog niet. Daar komt nu verandering in. Anouk Hoogendijk maakt vrijdag 29 augustus haar rentree in Ajaxshirt. Ze trapt dan met de nummer drie van de BeNe League af tegen KAA Gent.

Er doen komend seizoen dertien ploegen mee aan de competitie voor vrouwen, wat inhoudt dat er iedere speelronde een team vrij is. De Ajacieden merken daar weinig van; het is een weekje eerder winterstop en het seizoen is een weekje eerder klaar.

Wedstrijden voor de Ajax Vrouwen om naar uit te kijken zijn de clashes met FC Twente en Standard Luik. Een van deze toppers – in dit geval het uitduel met Twente – staat al tijdens speelronde twee op het programma. We praten over dinsdag 2 september.

Een van de twee altijd gezellige ontmoetingen met Anderlecht volgt een paar dagen later, namelijk op vrijdag de 5e. Vrijdag 10 oktober is het vervolgens tijd voor Standard Luik-uit. De meeste wedstrijden worden vrijdags gespeeld. Het speelschema van de Ajax Vrouwen kan vrij soepel worden opgesteld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15849