Mogelijk keepersprobleem Ajax bij seizoensstart

Bron: ajax1.nl

Het Nederlands Elftal staat zaterdagavond in de kwartfinale van het WK. Een schitterende prestatie van de manschappen van Louis van Gaal. Voor Ajax is het succes van Oranje minder fijn. Jasper Cillessen, Daley Blind en Joël Veltman zullen na uitschakeling drie weken vrij krijgen, waardoor zij de start van het seizoen moeten missen. Ondanks dat heeft De Boer vertrouwen in de huidige selectie.

Een overwinning zaterdag tegen Costa Rica zorgt ervoor dat de drie Ajacieden zich begin augustus pas hoeven te melden. Ajax speelt haar eerste wedstrijd op 3 augustus tegen PEC Zwolle. Ondanks dat het drietal een trainingsschema mee zal krijgen op vakantie, zullen zij nooit wedstrijdfit terugkeren. “Het zij zo”, aldus Frank de Boer tegenover AjaxLife.

Een ander probleem dat zich voordoet, is dat Kenneth Vermeer met enige zekerheid Ajax zal verlaten deze zomer. De doelman wil geen tweede keeper zijn achter Jasper Cillessen. Mocht hij vertrekken voor de rentree van Cillessen, heeft De Boer enkel Peter Leeuwenburgh tot zijn beschikking. “Dan moeten wij iemand anders aantrekken. Met spoed, ja.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/mogelijk-keepersprobleem-ajax-bij-seizoensstart/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mogelijk-keepersprobleem-ajax-bij-seizoensstart