Van Der Hart nadrukkelijk in beeld bij Go Ahead

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Go Ahead heeft haar shortlist voor de keeperspositie al rond. De Deventenaren willen Eloy Room of Mickey Van Der Hart als nieuwe sluitpost. Room keepte vorig seizoen al een halfjaar voor de geelroden totdat broodheer Vitesse hem in de winterstop terughaalde.

Van der Hart was dit jaar de meest prominente keeper van Jong Ajax, het talent maakte indruk bij de beloften. De keeper gaf in recente interviews aan graag aan spelen toe te komen middels een verhuur of op te schuiven in de keepershiërarchie bij Ajax. Dat laatste behoort tot de mogelijkheden wanneer Kenneth Vermeer deze zomer vertrekt.

Keepers uit de Ajaxopleiding zijn de laatste jaren in trek in de eredivisie. Zo haalde Groningen Marco Bizot en trok Feyenoord recent Warner Hahn aan. Ook werd Jeroen Verhoeven stand-in in de Domstad. Verder heeft Konstantinos Lamprou een verleden op De Toekomst, de doelwachter van Griekse origine wordt door Feyenoord mogelijk verhuurd aan Excelsior of FC Dordrecht. Tenslotte  hebben Excelsior (Jordy Deckers) en AZ (Erik Heijblok) ook doelmannen met een Ajaxverleden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/06/05/van-der-hart-nadrukkelijk-beeld-bij-go-ahead/