Tottenham Hotspur heeft zich gemeld voor de Boer

Bron: www.ajaxupdate.nl

Tottenham Hotspur heeft zich in Amsterdam gemeld voor Ajax-trainer Frank de Boer. Dat bevestigt de trainer dinsdag tegenover de NOS. De Boer sluit niet uit dat hij de overstap naar Londen maakt.

“De Engelsen hebben zich gemeld bij Marc Overmars. Ik ga na de laatste competitiewedstrijd op 3 mei nadenken over deze mogelijkheid”, zegt De Boer in gesprek met de omroep. “Ik ga praten en luisteren. Daarna laat ik mijn gevoelens spreken.” Tottenham klopte drie weken geleden aan in Amsterdam, kort nadat Oranje-bondscoach Louis van Gaal de Engelse club liet weten niet in te willen gaan op het aanbod om als hoofdtrainer aan de slag te gaan op White Hart Lane. Van Gaal geeft de voorkeur aan een dienstverband bij Manchester United.

Volgens De Boer is Tottenham Hotspur een club die past bij zijn ambities als trainer. “Ik wil iets toevoegen aan een club. Dat mensen kunnen zeggen dat ze de hand van Frank de Boer zien. Liverpool is daar een mooi voorbeeld van. Dat wat Brendan Rodgers daar nu bijvoorbeeld doet. AS Monaco zegt me niets. Is al een gearriveerde club”, zegt De Boer in gesprek met de omroep over de mogelijke interesse van de Franse club.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/04/tottenham-hotspur-heeft-zich-gemeld-voor-de-boer/