Seizoen wellicht afgelopen voor geblesseerde Fischer

Bron: www.ajaxlife.nl

Zien we Fischer dit seizoen nog wel in actie?© Proshots

Een hamstringblessure betekent dat we Viktor Fischer misschien pas na de zomerstop weer in Ajaxshirt zien shinen. De Deen moet vier tot zes weken revalideren, plus opstarten. Dan is het seizoen alweer bijna klaar.

Fischer liep tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ (4-0) een scheur op in zijn linkerhamstring. Dat is een serieuze blessure en zo'n kwetsuur verdient ook serieuze aandacht. Overhaasten is wel het laatste dat we moeten willen. De medische staf van Ajax beseft dat.

De komende weken staan veel wedstrijden op het programma en het seizoen zit er begin mei alweer op. De vraag is of Fischer dan al is hersteld. “Zoals het er nu uitziet, wordt het lastig om Viktor nog in te zetten,” meldt Frank de Boer tijdens het persgesprek richting Cambuur-thuis.

“Hij heeft een flinke blessure. Na zijn revalidatie moet hij ook weer rustig opstarten en dan wordt het allemaal wel erg krap,” vervolgt de kampioenenmaker. Ricardo Kishna heeft alles in zich om Fischer te vervangen. De nieuweling maakt voorlopig deel uit van de A-selectie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15300