Rob Jansen

Belangenorganisaties spelers, makelaars en clubs gaan rond de tafel zitten

Bron: www.ad.nl

Spelersmakelaar Rob Jansen wil alle belangenorganisaties in het betaald voetbal bij elkaar brengen om de problemen van de coronacrisis te bespreken. ,,Ik vind dat het tijd wordt dat één van de belangengroeperingen, in dit geval de agenten, handelend op gaat treden in belang van de bedrijfstak betaald voetbal,” zegt Jansen namens Pro Agent, de belangenorganisatie voor spelersmakelaars.

Rob Jansen: Hele wereld heeft er één grote puinhoop van gemaakt

Bron: www.ad.nl

Op de vraag wat de coronacrisis voor financiële gevolgen heeft voor de internationale voetbalwereld geeft spelersmakelaar Rob Jansen niet eens antwoord. Want: ,,Het enige wat nu telt is dat we ons met z'n allen gaan bezinnen op waar we mee bezig zijn. De hele wereld heeft er één grote puinhoop van gemaakt. Ja, ook de voetbalwereld. Het gaat om decadentie en om geld. Laten we elkaar eindelijk eens helpen.”

Bergkamp, Kuyt en Koeman tonen interesse in Wycombe Wanderers

Bron: www.ad.nl

Dennis Bergkamp, Henrik Larsson, Dirk Kuyt en Ronald Koeman (als adviseur) hebben interesse getoond in de Engelse voetbalclub Wycombe Wanderers uit de League One te kopen. Dat bevestigt zaakwaarnemer Rob Jansen naar aanleiding van een bericht op The Athletic. Volgens Jansen is de kans op een koop echter afgenomen, omdat de interesse vanuit Wycombe zou zijn verschoven naar de Amerikaanse investeerder Rob Couhig.

Veltman gaat bijtekenen: ‘Het is geen straf om te blijven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman had zijn zinnen eigenlijk gezet op een transfer naar het buitenland, maar Ajax nam geen genoegen met een riant bod uit Engeland voor een nog maar éénjarig contract. Veltman wil niet zeggen om welke Engelse club het ging. Het ging naar verluidt om West Ham United. “Nee, de naam noem ik niet, want dat is niet netjes naar die club toe. Ten Hag heeft mij voor de vakantie laten weten dat hij mij graag wil houden. Toen er later concrete interesse ontstond, hebben de Ajax-directie en de trainer nogmaals laten weten dat ze mij niet willen laten gaan.”

Pages

Subscribe to Rob Jansen