Zomerstop

Langste pauze ooit in eredivisie

Bron: www.ad.nl

De coronacrisis zorgt voor de langste pauze ooit in de eredivisie. Op zondag 8 maart werd voor het laatst gevoetbald en voor 1 september zal de bal ook niet meer rollen. Dat betekent dat er in ieder geval 176 dagen tussen zitten, een record. Volgens databureau Gracenote bedroeg de grootste ‘break’ in de eredivisie tot nu toe 131 dagen, in de zomerstop van 2008.

KNVB komt met nieuw concept speelschema

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De KNVB heeft een nieuw concept speelschema opgesteld voor het restant van 2019/2020 en het verloop van 2020/2021.

Het plan is om half juni het seizoen te hervatten en eind juli klaar te zijn. De bekerfinale tussen FC Utrecht en Feyenoord moet op 12 juli gespeeld worden en het nieuwe seizoen start na een zomerstop van 3 weken.

'Staat nergens dat je volledige competitie moet spelen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voetbaladvocaat Christian Visser verwacht niet dat Nederland hoeft te vrezen voor het verliezen van haar Europese tickets mocht de competitie vroegtijdig beëindigd worden. UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin gaf vrijdag in een interview met ZDF aan dat landen die eraan denken hun competities stop te zetten, riskeren om volgend seizoen niet te worden toegelaten tot Europees voetbal.

LIVEBLOG: Ajax – Istanbul Basaksehir

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor Ajax staat vanavond het eerste oefenduel in Oostenrijk op het programma, waarbij Istanbul Basaksehir de tegenstander is. Die ploeg was afgelopen seizoen de nummer 2 van Turkije.

Ajax is inmiddels weer bijna op volle sterkte, want ook de internationals Donny van de Beek, Daley Blind en Quincy Promes zijn weer van de partij. Hoe zijn zij uit de zomerstop gekomen?

Volg het duel in ons liveblog!

LIVE 19.00 uur | Quick'20 - Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het seizoen 2019/20 gaat dinsdagavond officieel van start voor Ajax. De Amsterdammers oefenen om 19.00 uur namelijk tegen de amateurs van Quick'20. Hoe komen ze uit de zomerstop? Volg het hier en praat mee!

LIVE 19.00 uur | Quick'20 - Ajax

 

Opstelling Quick'20:

Nog niet bekend.

Wissels Quick'20:

Nog niet bekend.

Opstelling Ajax:

Kotarski; Dest, Magallán, Pierie, Martínez; Ekkelenkamp, Lang, Gravenberch; Cerny, Huntelaar, Labyad.

Wissels Ajax:

Nog niet bekend.

Pages

Subscribe to Zomerstop