[Update] 'Mooie stimulans voor Klaassen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Van Gaal kondigde voor de interland tegen Frankrijk aan dat hij het veelal zal doen met de selectie die hij voor de wedstrijd tegen de Fransen zou oproepen. Klaassen mag dus hopen op een plekje tijdens het WK in Brazilië. Belangrijkste afvallers in het keurkorps van Van Gaal zijn vooralsnog Stefan de Vrij en Nigel de Jong. 

Uit de voorselectie zijn verder Ajacieden Kenneth Vermeer en Siem de Jong geschrapt. Ook Tim Krul, Maarten Stekelenburg, Jeffrey Bruma, Davy Pröpper, Leroy Fer en Luciano Narsingh moeten vrezen voor een WK-plaats. 

Frank de Boer liet vrijdagmiddag weten blij te zijn voor Klaassen. 'Ik vond hem de laatste wedstrijden weer wat beter, maar de weken daarvoor miste hij vooral wat scherpte. Niet eens wat betreft inzet, maar meer in de aanname en dergelijke. Deze selectie is een mooie stimulans voor hem en ik ben benieuwd of hij het niveau bij Oranje kan bijbenen.'

Selectie:

Doel: Michel Vorm, Jeroen Zoet, Jasper Cillessen.

Verdediging: Gregory van der Wiel, Daryl Janmaat, Ron Vlaar, Jöel Veltman, Karim Rekik, Bruno Martins Indi, Daley Blind, Paul Verhaegh.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/77356/klaassen-in-definitieve-selectie-oranje.html