De Boer: 'Komende duels een buffertje opbouwen'

Bron: www.vi.nl

Frank de Boer hoopt dat Ajax een gaatje kan slaan met de titelconcurrenten. De trainer van de Amsterdammers denkt dat dat lukt als zijn ploeg de komende twee wedstrijden wint.

Ajax reist zondag af naar PEC Zwolle en een week later komt SC Heerenveen langs in de hoofdstad. 'Het zou lekker zijn als we een buffertje opbouwen. Als we in die duels zes punten pakken, denk ik dat je een aantal clubs op afstand zet', aldus De Boer tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel in Zwolle.

Ajax heeft op dit moment maar een verliespunt minder dan FC Twente, dat echter een loodzwaar programma voor de boeg heeft met  bezoeken aan PSV en FC Groningen gevolgd door thuisduels met concurrenten Vitesse en Feyenoord.

De Boer verwacht zondag een open wedstrijd. 'Zwolle is een ploeg die op het eigen kunstgras probeert de domineren. Een uitduel met Zwolle is voor iedereen lastig, ook vanwege het kunstgras', vervolgt de trainer. 'Het is een elftal dat speelt op de manier waarop Nederlandse coaches het graag zien.'

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/de-boer-komende-duels-een-buffertje-opbouwen.htm