Van der Sar: Geweldige sfeer bij Ajax

Bron: www.ajaxupdate.nl

Voor Edwin van der Sar stond de eerste helft van het seizoen 2012/13 grotendeels in het teken van zijn inwerkperiode bij Ajax. De nieuwe directeur marketing heeft het in Amsterdam uitstekend naar zijn zin.

Passie is het codewoord voor Van der Sar. “Zonder dergelijke passie hou je het niet vol aan de top”, zegt hij in De Telegraaf. “Je kunt dingen op talent of ervaring een tijdje volhouden, maar alleen door 110 procent te geven, handhaaf je je in die top.”

“Johan Cruijff straalt op een andere manier diezelfde passie uit naar ons, naar de staf bij Ajax. Ik hoor dat Wim Jansen nog steeds bij Feyenoord bezig is met zijn passie voor het ontwikkelen van talent. En Guus Hiddink heeft hetzelfde virus, want die staat in Rusland nog steeds iedere dag voor een spelersgroep.”

Van der Sar, die op den duur de nieuwe algemeen directeur wordt, is inmiddels een maand werkzaam in de ArenA. “Bij Ajax heerst een geweldige sfeer aan het eind van het jaar. Ik heb het zelf nog ervaren rond de selectie bij de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Ik heb goede hoop dat de opmars van het eerste elftal zich na de winterstop en ons trainingskamp in Brazilië gaat doorzetten.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2012/12/van-der-sar-geweldige-sfeer-bij-ajax/