Game Talk van Opa Spoor: dortmund – AJAX

Bron: www.afca.nl

Dortmund-uit: Ajax heeft in deze poule met alleen maar kampioenen helemaal niets te verliezen.

Opa denkt nog even terug aan die mooie tijd uit de jaren 90 toen Ajax in Dortmund won met 0-2 door Edje Davids en Kluivert. Het stadion was toen nog niet zo groot als dat het nu is.

Nu is Dortmund de club met het hoogste toeschouwersgemiddelde van de wereld. Aardige prestatie.

Alle supporters hebben een liefdesbrief van de duitse politie ontvangen. Toch aardig. In de tussentijd worden de supporters eerst nog even genaaid met de kaartverkoop. Het blijven duitsers natuurlijk.

Nu zijn er ineens wel grenscontroles by the way.

Voor de wedstrijd dendert er in het centrum een ware “red and white army” door de stad. Geweldig gezicht! Uit verveling worden er uiteraard weer supporters door de polizei opgepakt.

Boertje begint zoals verwacht met Poulsen op het middenveld en Babel in de spits. Siem de Jong verkast naar het middenveld. Opa ziet toch liever Siem in de spits. Schöne is het “slachtoffer” van deze verschuiving. Daley speelt na zijn goede wedstrijd van zaterdag zijn tweede wedstrijd op rij.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk/game-talk-van-opa-spoor-dortmund-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-dortmund-ajax