Fotoverslag Excelsior

Na de prachtige overwinning afgelopen donderdag op Old Trafford tegen Manchester United (1-2) in het kader van de Europa League, moesten we vanmiddag om 12:30uur aantreden in kralingen tegen Excelsior. Excelsior op dit moment de nummer laatst van de Eredivisie. Spelend op kunstgras op stadion Woudenstein met een stadioncapaciteit van 3700 personen. 400 Ajacieden mochten met de combi busreis mee richting rotjeknor, waar natuurlijk een hele andere atmosfeer heerste dan in Manchester.We hebben getracht er het beste van te maken, en gelukkig blijft Ajax dankzij de 1-4 overwinning in de race om het kampioenschap. De eerste helft verliep gemoedelijk en Ajax kwam voor de rust op een comfortabele 0-2 voorsprong door doelpunten van Ozbiliz en Siem de Jong. Na de thee kwam Excelsior terug in de wedstrijd, geheel te wijten aan slap spel van Ajax.