Sulejmani in zijn nopjes met De Boer

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax moet zondag op bezoek bij sc Heerenveen wil het op de slotdag een goede kans maken op het pakken van het kampioenschap. Miralem Sulejmani is ondanks vele negatieve verhalen positief over de kansen voor Ajax.

“Wij weten dat we de kwaliteiten hebben om daar te winnen”, zegt Sulejmani in gesprek met De Telegraaf. “Dat we de laatste weken niet zo goed spelen als bijvoorbeeld tegen AC Milan kun je negatief en positief uitleggen. Natuurlijk kun je denken dat we in deze vorm niet van Heerenveen winnen. Ik draai het liever om. Je kunt niet een heel seizoen goed spelen. Maar als je ook, zoals tegen FC Groningen, Heracles, NEC en Excelsior, ook de slechte wedstrijden wint, doe je gewoon mee. En dan kan het alleen nog maar beter gaan.”

Waar FC Twente voor het slot van de competitie in zee is gegaan met een mental coach, heeft Ajax dat volgens Sulejmani niet nodig. “Wij hebben Frank de Boer. Hij heeft een grote carrière gehad, weet met spelers om te gaan, motiveert, maakt ons beter en geeft ons het geloof dat we de titel gaan halen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114031/Sulejmani_in_zijn_nopjes_met_De_Boer.html