Cvitanich en Silva terug op trainingsveld

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Frank de Boer heeft vanaf vandaag bij Ajax weer de beschikking over Bruno Silva en Dario Cvitanich. De Uruguayaan en Kroatische Argentijn werden afgelopen jaar respectievelijk verhuurd aan SC Internacional uit Brazilië en het Mexicaanse Pachuca CF.

In 26 competitieduels wist Cvitanich twaalf keer te scoren. Het onder Martin Jol overbodige duo is inmiddels alweer terug in Nederland. "Dario en Bruno krijgen een eerlijke kans. Als ze daarvoor willen gaan", zei De Boer al eerder.

In een persoonlijk gesprek met de trainer gaven Cvitanich en zijn zaakwaarnemers Steinar Dietz en Ariel Kiperschmidt aan dat de spits momenteel alleen nog met Ajax bezig is, omdat de geïnteresseerde Argentijnse clubs niet aan de eis van de Amsterdammers kunnen voldoen. Ajax wil Cvitanich alleen verkopen en niet verhuren. De Boer schetste vervolgens het perspectief, dat door het vertrek van Marko Pantelic, de schorsing van Luis Suarez en de onzekere situatie rond Mounir El Hamdaoui is verbeterd.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113664/Cvitanich_en_Silva_terug_op_trainingsveld.html