Pijnlijke nederlaag Jong Ajax tegen Topklasser

Het is Jong Ajax niet gelukt om een tweede oefenduel in korte tijd om te zetten in winst. Tegen Rijnsburgse Boys, dat uitkomt in de Topklasse, werd verloren met 5-3. Voor Ajax scoorden Joeri de Kamps (foto), Riechedly Bazoer en Jody Lukoki. Bij rust stond het nog 2-2, nadat Ajax twee keer een voorsprong uit handen gaf. Na de pauze werd het al snel 3-2 voor de Topklasser, waarna Jody Lukoki de stand gelijk trok. De wedstrijd kantelde nadat keeper Maurits Schmitz in de zeventigste minuut een rode kaart kreeg. Rijnburgse Boys scoorde meteen de 4-3 en in de laatste vijf minuten werd er zelfs voor de vijfde keer gescoord tegen Jong Ajax.