Oefeninterland Nederland – Colombia: Oranje favoriet (19 november 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Colombia mag dan boven Nederland staan op de FIFA wereldranglijst, toch is Oranje volgens bookmaker Betsson de favoriet in het onderlinge oefenwedstrijd dat dinsdagavond om half negen in de ArenA plaats vindt. Een groot gemis is de afwezigheid van Robin van Persie. De topspits van Manchester United ontbreekt vanwege allerlei pijntjes en blessures en heeft daarom een pauze ingelast. In ieder geval belooft het een interessant duel in een volle ArenA te worden. Gaat Oranje nu wel winnen?

Teleurgesteld waren de gezichten, toen er na 90 minuten werd afgefloten in de Cristal Arena in Genk, waar Japan en Nederland elkaar troffen. Na een 2-0s voorsprong (Robben en Van der Vaart scoorden) werd het 2-2 en daarmee kwamen de Nederlanders nog behoorlijk goed weg.Colombia speelde vorige week nog tegen België — dat hoger op de wereldranglijst staat dan Nederland — en wist de wedstrijd te winnen met 2-0.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235231-oefen-interland-nederland-colombia-oranje-favoriet-19-november-2013/