El Clásico: kijk gratis live naar FC Barcelona – Real Madrid bij Unibet (26 oktober 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

El Clasico, de klassieker in de Spaanse competitie, wordt vandaag (zaterdag 26 oktober) weer gespeeld. Real en Barca treffen elkaar in Camp Nou in wat waarschijnlijk de grootste clubwedstrijd van het jaar is. Het is Neymar en Messi tegen Ronaldo en Bale.

El Clásico is ieder jaar weer een meer dan beladen wedstrijd, waarbij de rivaliteit belangrijker is dan alles. Zelfs wanneer de competitie al verspeeld is of de achterstand groot is, zijn de belangen bij dit duel zeer groot. Dit jaar gaat Barcelona als koploper het duel in. De Catalanen staan momenteel drie punten voor op Real Madrid en ontvangen het team van Carlo Ancelotti in het eigen Camp Nou. Wie kan de eerste grote tik uitdelen?

Barça Koploper

Wanneer de ploegen zaterdag om zes uur aantreden, begint Barça het duel als koploper. De Catalanen wonnen acht van hun negen wedstrijden, maar speelden vorig weekend (ondanks veel grote kansen) gelijk tegen Osasuna. Real Madrid daarentegen verloor thuis al een keer van Atlético Madrid, dat tweede staat in de Liga BBVA. Ook speelde het al gelijk bij de huidige nummer vier, Villareal.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234961-el-clasico-kijk-gratis-live-fc-barcelona-real-madrid-unibet-26-oktober-2013/