Heerenveen Ajax 3-3

Bron: www.afca.nl

Zo het zit erop Heerenveen Ajax, die 94 minuten hebben je weer 10 jaar van je leven gekost!!! Nu zeg ik dan maar beter met 1 puntje terug naar Mokum dan met helemaal niets, dat laten we maar aan 010 over. Maar iedereen is het er toch wel mee eens dat ze dit weer op een gouden dienblad hebben weggegeven!!!!

We gingen toch wel erg lekker in het begin en een 0-2 voorsprong was snel gezet. De eerste kwam van onze MooieSander oftewel Moisander en de tweede een mooie kopbal van Sigthorsson. Ik dacht nog nou vergeleken met Nordfeldt is Vermeer een super goalie. Maar goed dat was wishful thinking Vermeer bewees wederom dat hij gewoon slecht is. In de laatste minuten dacht hij zelfs dat hij een middenvelder was i.p.v. een keeper. Deze acties brengt iedereen toch tot waanzin. En als hij dan een keer de bal goed weg beukt, dan loopt hij erbij of hij een v/d Sar is. Hoogst irritant.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/heerenveen-ajax-3-3/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=heerenveen-ajax-3-3