Live Almere City FC – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Zondagmiddag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenVoor het eerst in de geschiedenis reist Ajax af naar Almere voor een wedstrijd in de Eredivisie tegen de plaatselijke FC. Ajax speelde in haar historie slechts vijf oefenduels tegen Almere City FC. Daarvan won Ajax er vier en eindigde één duel in een gelijkspel. Hedwiges Maduro was vorig seizoen assistent bij Almere en vertolkt die rol nu bij Ajax.

Nijhuis aangesteld als arbiterBas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Nijhuis wordt in Almere bijgestaan door assistenten Richard Polman en Marco Ribbink. Laurens Gerrets is de vierde official en Jannick van der Laan is de VAR van dienst.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/11/11/live-almere-city-fc-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/