F-Side vraagt in statement Steijn te vertrekken en komt met advies voor directie

Bron: ajaxfanzone.nl

De F-Side heeft deze maandag een statement gepubliceerd op social media waarin de harde kern Maurice Steijn vraagt om te vertrekken bij de club.  Onder andere de AFCA Supportersclub en Ultras Amsterdam delen gezamenlijk het bericht. “Steijn, tijd om afscheid te nemen”, opent de F-Side het statement. “We gaan liever naar Brighton zonder trainer dan met jou. Je hebt voldoende tijd gehad om met deze selectie betere resultaten te behalen. Op dit moment staan we zeventiende in de Eredivisie.”

“Dat is Ajax-onwaardig. Zelfs met deze spelers, waarvan veertien internationals, hoor je niet op de zeventiende plek te staan. Maurice, houd de eer aan jezelf en ga! Onze steun heb je niet meer.” Daarna richt de harde kern zich tot de beleidsbepalers van de club: “Mocht Maurice niet zelf opstappen verzoeken wij de Raad van Commissarissen en de directie van Ajax om niet dezelfde fout te maken als vorig jaar en dus niet te lang te wachten met het nemen van een beslissing.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/23/f-side-vraagt-in-statement-steijn-te-vertrekken-en-komt-met-advies-voor-directie/