Live PSV – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat zondag op bezoek in Eindhoven voor de competitiewedstrijd tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenPSV – Ajax staat voor de 66ste keer op het programma en uit de statistieken blijkt dat Ajax het altijd vrij lastig heeft in Eindhoven. Er werd 17 keer gewonnen door Ajax terwijl PSV dat 32 keer wist te doen. Echter de laatste drie edities werden door Ajax gewonnen. Vorig seizoen werd het 1-2 door doelpunten van Brobbey en Mazraoui.

Gözübüyük aangesteld als arbiterSerdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Hij wordt in het Philips Stadion bijgestaan door assistenten Erwin Zeinstra en Johan Balder. Martin van den Kerkhof is de vierde official en Pol van Boekel is de VAR van dienst.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/04/22/live-psv-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-3/