Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen en door het aankomende WK is het voorlopig de laatste wedstrijd. In het weekeinde van 6 januari zal de Eredivisie weer worden hervat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenFC Emmen – Ajax staat voor de derde keer op het programma. In het seizoen 2018/2019 won Ajax met 2-5 en wisten Van de Beek, Schöne, Neres (2x) en Huntelaar te scoren. Ook in het seizoen 2020/2021 wist Ajax te winnen en werd het 0-5 door treffers van Klaassen, Labyad, Traore, Ekkelenkamp en Promes. FC Emmen vinden we momenteel terug op een zestiende plaats met tien punten uit dertien wedstrijden. Ajax staat derde en heeft negenentwintig punten uit dertig wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/11/11/live-fc-emmen-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/