Live Fortuna Sittard – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint zaterdag aan het nieuwe seizoen en doet dat met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax wist in het verleden veertien keer te winnen in Sittard en deed dat vorig seizoen met een 0-5 overwinning. De doelpunten werden toen  gemaakt door Berghuis, Mazraoui, Tadic, Kudus en Tagliafico. Fortuna wist vier keer de drie punten in Sittard te houden en de laatste keer dateert uit 2000 toen er onder trainer Van Marwijk met 2-0 werd gewonnen.

Gözübüyük aangesteld als arbiterSerdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Gözübüyük wordt in Sittard geassisteerd door de assistent-arbiters Johan Balder en Joost van Zuilen. Marc Nagtegaal is de VAR in Zeist.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/08/05/live-fortuna-sittard-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-3/