‘Haller moet bij Dortmund opvolger Haaland worden; Dortmund kent vraagprijs Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sébastien Haller is de grote favoriet van Borussia Dortmund om de naar Manchester City vertrekkende Erling Braut Haaland op te volgen, zo meldt Sport1 deze donderdag. Het bestuur van de Duitse club wil zo snel mogelijke een adequate vervanger van de Noorse topschutter presenteren. Haller mag naar verluidt voor ongeveer 35 miljoen euro vertrekken bij Ajax, waar zijn contract doorloopt tot medio 2025.

Journalist Patrick Berger van Sport1 benadrukt in zijn tweet wel dat Dortmund eerst een speler moet verkopen, voordat kan worden overgeschakeld richting Haller. In dat kader staat Manuel Akanji op de nominatie om BVB na dit seizoen te verlaten. Dortmund trok onlangs voor een recordbedrag van 38 miljoen euro Karim Adeyemi aan, maar niet de aanvaller van Red Bull Salzburg maar Haller wordt aangemerkt als opvolger van Haaland. Daarnaast beschikt men in de aanvalslinie ook nog over Donyell Malen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/05/12/haller-moet-bij-dortmund-opvolger-haaland-worden-dortmund-kent-vraagprijs-ajax/