Live FC Utrecht – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint de tweede seizoenshelft met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenFC Utrecht – Ajax staat voor de vijftigste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 23 te winnen. Vorig seizoen won Ajax deze wedstrijd met 0-3 door doelpunten van Klaassen, Tadic en Promes. In oktober wist de ploeg uit de Domstad met 0-1 te winnen in de Johan Cruijff Arena .

Gözübüyük aangesteld als arbiterSerdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent arbiters Joost van Zuilen en Jeroen Balder. Ingmar Oostrom is de vierde official en Clay Ruperti  zal fungeren als VAR. FC Utrecht – Ajax begint zondag om 12:15 uur.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/01/15/live-fc-utrecht-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-3/

Gegevens